Врућа УФЦ увертира: Макгрегор каснио и вређао Хабиба

Направљена је врућа увертира за "УФЦ борбу века" између Конора Макгрегора и Хабиба Нурмагомедова због изазивања Ирца и то после кашњења од пола сата на конференцију за медије у Лас Вегасу.

Руски борац, шампион ММА у лакој категорији са свих 26 победа – што је рекорд, није желео да сачека долазак контроверзног Макгрегора, већ га је критиковао због непоштовања.

"Дошао сам на време, зашто бих га чекао? Ово је више него лично, а одговоре на питања добићемо у борби. Ово је више од борбе за појас", рекао је Нурмагомедов, након што је одбио да се одложи разговор са новинарима.

Макгрегор, који се враћа у октагон после скоро две године, упутио је увреде на рачун противника.

"Покушао сам да стигнем на време, али је била велика гужва. Не знам где је отишла мала будала, боље би му било да побегне", рекао је Макгрегор.

Обојица су раније рекла да се неће руковати после борбе због свих дешавања у прошлости, пре свих инцидента у априлу, када Макгрегор погодио тврдим предметом Хабибовог пријатеља Артема Лобова.

Највећа УФЦ борба свих времена заказана је за недељу у Лас Вегасу од шест сати по нашем времену.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи