Упознајте "Супермена", дечака који је оборио Фелпсов рекорд

Кларк Кент Апуада, десетогодишњак из Калифорније, оборио је рекорд Мајкла Фелпса на 100 метара делфин стилом. Сматрају га највећим талентом у историји пливања, а његов сан је да учествује на Олимпијским играма.

Пре два дана млади Кларк, којег, сасвим очигледно, зову Супермен, оборио је дугогодишњи рекорд Мајкла Фелпса на 100 метара делфин стилом, а у свакој трци на шампионату у којој је учествовао – освојио је прво место.

Фелпсов рекорд из младих дана оборен за више од једне секунде, па младом "Супермену" већ сада предвиђају блиставу будућност.

Кларк каже да му је сан да наступи на Олимпијским играма.

"Увек се забављајте и не одустајте од својих снова, без обзира шта други причају. Један од мојих снова је био да оборим рекорд Мајкла Фелпса", рекао је Кларк Кент после такмичења.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи