Четири медаље за спортисте из Србије на Медитеранским играма

Џудиста Жарко Ћулум освојио је злато на Медитеранским играма у шпанском граду Тарагони, а бронзе су освојили боксери Трифун Дашић и Душан Јањић и теквондиста Милош Гладовић.

Ћулум је освојио златну медаљу у категорији изнад 100кг након што је савладао Драгића из Словеније, затим је у борби са Садиковићем из Босне и Херцеговине изашао као победник, што га је одвело у борбу за злато где је ипоном савладао Италијана Дарца.

Наступима двојице боксера, Трифуна Дашића у категорији до 75кг и Душана Јањића (до 52кг) Србија је богатија за још две бронзане медаље на овим Медитеранским играма.

У теквондоу смо имали три представника. Нађа Савковић у категорији до 67кг, Дамир Фејзић (до 80кг) и Милош Гладовић (до 58кг). Нађа Савковић је као и Дамир Фејзић после једне победе и једног пораза остала без прилике да се бори за медаљу, док је Милош Гладовић освојио бронзу у својој категорији.

Баскеташи 3x3 су наступили у обе конкуренције. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи