Европско злато за Петра Миленковића

Петар Миленковић освојио је златну медаљу на Отвореном првенству Европе у пара пауерлифтингу, у Француској, у категорији до 97 килограма.

Српски пара пауерлифтер Петар Миленковић освојио је златну медаљу на Отвореном првенству Европе у пара пауерлифтингу у Француској.

Миленковић је био најбољи у ктегорији до 97 килограма, ачеститку му је упутио министар омладине и спорта Вања Удовичић.

"Наш Петар је европски шампион у пара пауерлифтингу!!! Србију је довео до европског сјаја борећи се свом снагом и срцем за освајање медаље за нашу Србију! Честитам Петру, његовом стручном тиму и Параолимпијском комитету Србије!", наводи се у честитки министра Удовичића. 

Председница Владе Србије Ана Брнабић честитала је српском параолимпијцу у пара пауерлифтингу Петру Миленковићу освајање златне медаље на Отвореном првенству Европе, у Берк сур Меру, у Француској.

"Данас сте се попели на победничко постоље и Европи показали како огромна истрајност и спортски дух воде до резултата, а да Вас жеља за победом мотивише да Србија остане земља успешних параолимпијаца. У име Владе Србије и лично име упућујем Вам најискреније честитке поводом освајања златне медаље и желим Вам још много нових спортских успеха", наводи у честитки Брнабић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи