Невена Игњатовић за РТС: Спремна сам за медаљу у Пекингу

Србију је на Зимским олимпијским играма у Пјонгчангу представљало четворо спортиста. Најуспешнија наша такмичарка била је Невена Игњатовић, која се данас вратила у Београд.

Невена Игњатовић је у све три трке на Зимским олимпијским играма у Пјонгчангу остварила пласман. Велеслалом и слалом је завршила на 26. месту, док је у алпској комбинацији, заузимањем 14. позиције, постигла најбољи пласман за Србију на Зимским олимпијским играма свих времена.

"Овде је било тешко да се та разлика из спуста надомести кроз слалом јер је слалом био доста кратак и онако доста лак, то морам да кажем, али ето, дала сам све од себе и мислим да сам сигурно могла за неку позицију боље. Ја бих стварно захвалила целој Србији, мојој породици, свим људима који су навијали, било је пуно позитивних коментара", рекла је Невена.

У наредном олимпијском циклусу, до игара у Пекингу 2022. године, од Невене се могу очекивати још бољи резултати.

"Мени је негде и био циљ да за Пекинг будем спремна за медаљу, доста њих ме пита кад можемо да очекујемо медаљу. Не знам, можда сутра, можда на следећим. У принципу, ја сам на свом путу", истакла је Невена.

Невена Игњатовић је у Пјонгчангу трећи пут учествовала на Зимским олимпијским играма.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи