Марјановићу рекорд, војним веслачима бронзе

На државном првенству у веслању на ергометрима одржаном протеклог викенда у спортској хали "Ранко Жеравица" на Новом Београду, веслачка екипа Војне академије постигла је велики успех, освојивши две бронзане медаље.

У конкуренцији студената, у којој је учествовало више од 50 такмичара, кадет Војне академије Драгиша Копривица освојио је бронзану медаљу у мушкој конкуренцији док је ученица Војне гимназије, Анђела Вучковић освојила бронзану медаљу у женској конкуренцији, наводи се у саопштењу Министарства одбране.

Првенство Србије у веслању на ергометрима је прво званично веслачко такмичење у 2018. години. Најбољи веслачи Србије, у пионирској, кадетској, јуниорској, сениорској као и конкурецији ветерана и студената учествовали су на овом такмичењу.

Многи учесници у студентској конкуренцији су веслачи из најбољих српских веслачких клубова, што сведочи о успеху кадета.

Поред српских клубова, на такмичењу је учествовао и веслачки клуб Једрине из Вишеграда.

Организатор овог престижног такмичења, на коме се за одличја борило више од 500 такмичара и такмичарки, био је Веслачки савез Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи