Бошковићева и Немеш најбољи у избору спортских новинара

Најбоља одбојкашица Европе Тијана Бошковић и светски првак у рвању Виктор Немеш проглашени су за најбоље спортисте Србије у 2017. години, у избору Удружења спортских новинара.

Бошковићева је предводила Србију до злата на првенству Европе у Азербејџану, док је Немеш освојио злато на шампионату у Паризу.

На свечаности у Скупштини града Удружење спортских новинара уручило је традиционалне годишње награде најбољим новинарима, дописницима и сниматељима.

У име Града Београда присутне је поздравио заменик градоначелника Андреја Младеновић.

"Прошла година била је једна од успешнијих по спортским резултатима за српски спорт. Београд је такође био домаћин великим такмичењима и ми настављамо са тим начином подршке спорту, као и уз подршку ресорног министарства. То је нешто што је изузетно важно, али је такође важно да и ви који пратите спорт и преносите сва дешавања са спортских терена имате добре и квалитетне услове за рад, да можете на прави начин да информишете велику и бројну публику", рекао је Младеновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи