Танасковић и даље на челу Савеза за школски спорт

Легендарни српски одбојкаш Жељко Танасковић добио је трећи мандат на месту председника Савеза за школски спорт на редовној Скупштини која је одржана у Београду.

Како је речено ситуација у школском спорту никад није била боља, што оправдава апсолутна подршку актуелном председнику, који је у своја предходна два мандата довео до тога да школски спорт буде приоритет у развоју спорта у Републици Србији, као и да постане јако битан сегмент у међународним оквирима.

"Заиста сам поносан на резултате у 2017. години. Бројке говоре за себе, а ја бих хтео да се захвалим пре свега Министарству омладине и спорта и министру Удовичићу, који нам даје подршку без које не би могли да реализујемо наше пројекте. Такође желим да се захвалим и свим општинама и градовима који су повећали буджете за школски спорт и који су подрžали пројекат Спорт у школе", рекао је Танасковић.

Он је додао да је добар рад препознала и Међународна федерација за школски спорт.

"Постали смо јако битан шраф и пред нама су организације међународних такмичења, где сам сигуран да ћемо оправдати тренутну репутацију", истакао је Танасковић и најавио могућност да се кандидује за председника Европског савеза за школски спорт.

На Скупштини је изабрано и целокупно ново руковоство Савеза, па је уз нови Управни и Надзорни одбор такође верификован мандат и досадашњем генералном секретару Урошу Савићу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи