Немања Мајдов за РТС: Веровао сам у себе, пресудили срце и карактер

Српски џудиста Немања Мајдов, освајач златне медаље на Светском првенству у Будимпешти у интервјуу за РТС изјавио је да је победио захваљујући вери у себе, јаким карактером, срцем и психом.

Српски џудиста каже да још није свестан свог успеха и да је од самог почетка припрема веровао у себе.

"Кажу да сам првак света,а то још не могу да схватим, али ћу сутра то схватити. Радио сам доста јако, веровао сам у себе, пре осам седмица сам на друштвеним мрежама најавио овај успех. Веровао сам да то могу и наметнуо себи обавезу, рекао себи да то морам да урадим", рекао је Мајдов.

Мајдов је рекао да је први пут у каријери имао овакав темпо и да је сваки меч био "прича за себе".

"Сваки меч је био тежак, у животу нисам имао седам мечева. Први меч сам имао против некадашњег првака света и сребрног борца са Олимпијаде, тај први меч је одлучио доста. Ту сам дао максимум, када сам прошао тог, прошао сам онда и још шест бораца, полуфиналу сам се борио против Тота, пред његовом публиком, сви су навијали за њега, мало Срба, мој отац и ја били смо сами против свих. Сваки меч је био густ, доста мечева ишли су у продужетак и ту је издржао карактер, срце и психа", рекао је Мајдов за РТС.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи