Вучић пожелео успех кошаркашима и одбојкашима

Председник Србије Александар Вучић пожелео је кошаркашима Србије успех на европском првенству, истакао да сви верујемо у њих као и у одбојкаше који су изборили полуфинале европског првенства које се одржава у Пољској.

Вучић је у разговору са новинарима рекао да неће моћи због обавеза, пријема спортиста Србије који су освојили медаље на великим европским и светским такмичењима, а затим и присуства Љубичевским коњичким играма, да гледа утакмицу Србија - Летонија, али да ће када год буде имао прилике гледати утакмице репрезентативаца Србије у кошарци.

Он је кошаркашима пожелео много успеха и упутио захвалност на раду и упорности и руководству Предрагу Даниловићу, Дејану Томашевићу, Александру Ђорђевићу и свим кошаркашима који желе да бране боје Србије и боре се за нашу земљу.

"Ми верујемо у њих" поручио је председник који је уједно честитао одбојкашима улазак у полуфинале континеталног првенства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи