Милица Николић остала без шанси за финале

Двострука шампионка Европе за млађе сениорке Милица Николић, изгубила је у четвртфиналу на Светском првенству у џуду које се одржава у Будмипешти.

У борби за полуфинале Фуна Тонаки из Јапана победила је српску џудисткињу. Николићева је била нападачки усмерена, али није могла да избегне сјајан захват Азијаткиње половином борбе.

Тонаки је у партеру задржала Милицу на леђима 20 секунди и на ипон обезбедила пласман у полуфинале.

Београђанка је стигла прилично самоуверено до четвртфинала у категорији до 48 килограма.

У првој борби савладала је Чилеанку Мари де Леј Варгас на ипон. Уследио је окршај против Синте Гарсије Месе, у коме је Николићева минут пре краја победила Шпанкињу захваљујући ваза ари захвату.

Ипак, Србија првог дана на џудо планетарној смотри може до медаље. Милици је преостао репасаж за треће место у коме се састаје са Ноом Минскер.

Такмичрака из Израела је на Европском првенству у априлу зауставила нашу џудисткињу баш у додатним борбама за бронзу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи