Почео спектакл у Вегасу, Мекрегор тежи од Мејведера

Мерење пред велики спектакл у Лас Вегасу и борбу боксерској шампиоаа Флојда Мејведера и владара УФЦ Конора Мекрегора. Ирац нешто тежи од Американца, али и 11 година млађи.

УФЦ шампион Конор Мекрегор био је скоро два килограма је тежи од Флојда Мејведера на званичном мерењу, 24 часа пред меч века, како га називају промотери.

После силног натезања на позорници, Мејведеру је измерена тежина од нешто више од 67 килограма, док је његов 11 година млађи противник био скоро два килограма тежи.

"Тежина не побеђује. Борбе добија борба", рекао је Мејведер. "Не оптерећујем се тиме да је ово моја последња борба. Ово ће, такође, бити последња борба за Мекрегора".

Коментаришући чињеницу да је публика у сали већином на страни његовог противника, "Мани мен" је рекао да "навијачи не добијају борбе".

Мекгрегор је био пуно провокативнији, наводећи да је Мејведер "у најгорој форми" од када га прати.

"Проћи ћу кроз њега", рекао је Мекгрегор.

Борба у Лас Вегасу одржава се у ноћи између суботе и недеље.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи