Владимир Кличко завршио боксерску каријеру

Jедан од најбољих боксера света Владимир Кличко решио је да заврши своју богату боксерску каријеру. У рингу је имао 69 борби, са импресивним учинком од 64 победе.

"Остварио сам све о чему сам сањао. Желим да почнем нову каријеру након спорта. Нисам могао да замислим да ћу имати толико дугу и успешну боксерску каријеру", навео је 41-годишњи Кличко у саопштењу.

Кличко је у априлу на стадиону Вембли имао свој последњи меч, против Британца Ентонија Џошуе, који га је нокаутирао у 11. рунди.

Џошуа, актуелни светски шампион у тешкој категорији, надао се да ће Кличко прихватити његову понуду за поновни дуел 11. новембра у Лас Вегасу.

Легендарни 41-годишњи Украјинац био је непоражен 11 година у профи-рингу. Изгубио је два последња меча, од Тајсона Фјурија и од Џошуе и тако остао без појасева у супертешкој категорији.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи