Удовичић и Радивојевић обишли повређене сноубордисте

Двоје српских репрезентативаца у сноуборду - Јелена Игњатов и Филип Филиповић су у стабилном стању и вероватно ће у току недеље бити пребачени у своје градове, док је Хана Пишчевић на операцији на Војномедицинској академији у Београду.

Српски репрезентативци у сноуборду су повређени у саобраћајној несрећи која се догодила у суботу на ауотпуту код Сремске Митровице када су се враћали с летњих припрема.

Како је саопштио Скијашки савез Србије, повређене српске репрезентативце у болници у Сремској Митровици су посетили министар омладине и спорта Вања Удовичић и председник Скијашког савеза Србије Владета Радивојевић.

"Јелена Игњатов има контузију главе и дислокацију вратних пршљенова, а Филипу Филиповићу су поломљена четири ребра и лопатица десне руке. Трећи повређени репрезентативац, Хана Пишчевић је у овом тренутку у операционој сали на ВМА", пише у саопштењу.

Како се наводи, у разговору с министром и председником Савеза повређени репрезентативци су изразили жељу да се што пре врате тренирању.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи