Милица Старовић изборила треће финале

Српска кајакашица Милица Старовић пласирала се у финале трке на 200 метара на Европском првенству у Пловдиву. Кануисткиња Николина Мијушковић и кајакаш Марко Драгосављевић пласирали су се у финала у својим дисциплинама.

Старовићева је прву квалификациону групу завршила на другом месту резултатом 41,496 секунди и директно је обезбедила пласман у финале.

Финале трке на 200 метара за кајакашице одржаће се у недељу у 12.05.

Милица Старовић ће претходно у недељу 9.05 веслати финале трке на 500 метара.

Она је претходно са Николином и Оливером Молдован и Кристином Бедец била четврта у финалу трке на 500 метара у четвороседу.

Пласман у финале у двоседу на 200 метара обезбедиле су Оливера и Николина Молдован, које су биле друге у својој квалификационој групи.

Њих две су трку завршиле за 37,852 секунде и веслаће у финалу у недељу у 12.43.

Николина Мијушковић је заузела друго место у својој полуфиналног групи трке на 200 метара у кануу, резултатом 49,3 секунде.

Она ће финале веслати у недељу од 12.37.

Кајакаш Марко Драгосављевић пласирао се у финале једноседа на 200 метара, пошто је другу полуфиналну трку у Пловдиву завршио на првом месту резултатом 34,282 секунде.

Финале у тој дисциплини на програму је у недељу у 12.24.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи