Кител победник десете етапе, Фрум задржао жуту мајицу

Немачки бициклиста Марсел Кител победио је на десетој етапи Трке кроз Француску, док је Британац Крис Фрум задржао жуту мајицу.

Бициклиста Квик-степ тима је етапу од Перигеа до Бержерака у дужини од 178 километара завршио за четири сата и један минут.

Њему је то четврта етапна победа на овогодишењем Тур де Франсу, а укупно 13. у каријери.

Друго место заузео је Немац Џон Дегенколб из Трек тима, док је трећи био Холанђанин Дилан Гренвенген, који су имали ист време као победник етапе.

Бициклиста Скаја Британас Кристофер Фрум је и даље први у генералном пласману, а иза њега следе Италиан Фабио Ару са 18 секунди заостатка и Роман Барде из Француске са 51 секундом заостатка.

Наредна, 11. етапа, вози се сутра од Емеа до Поа у дужини од 203,5 километара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи