Кик бокс: "Палмини тигрови" - Аустрија 4:2

Одржан јубиларни 20. кик бокс турнир у Кончареву, који сваке године на сеоску славу Ивањдан, организује Кик бокс клуб "Палмини тигрови" из Јагодине.

Турнир је пратио и председник Србије Александар Вучић, са кћерком.

По процени организатора мечу је присуствовало 20.000 гледалаца, а међу њима су били и први потпредседник Владе и министар иностарних послова Ивица Дачић, министри Александар Антић и Бранко Ружић, амбасадор Русије Александар Чепурн, представници неколико других амбасада, председник Светске Кик бокс федерације Борислав Пелевић, генерални секретар Кик бокс савеза Србије Петар Петровић...

Њихов домаћин је био власник "Палминих тигрова" и председник Јединствене Србије Драган Марковић - Палма.

Победе за "Палмине тигрове" остварили су Александар Коновалов, у категорији до 63,5 килограма, лоу кик, победивши нокаутом у првој минути прве рунде противника Мишаљина Чмилевског, као и Предраг Мијајловић у категорији до 63,5 килограма к 1, победом са 2:1 Кристијана Димитријевића.

Александар Ђорђевић је у категорији до 67 килограма лоу кик победио Исхата Гупуријана (прекид у другој рунди забог повреде Аустријанца), док је Немања Пантелић у категорији до 75 килограма лоу кик победом нокаутом у првој рунди Јетмира Емрула.

Победе за госте остварили су Акјар Сади Кан, у категорији до 57 килограма лоу кик победом нокаутом у првој рунди Данијела Богдановића и Реза Зекрија у категорији до 60 килограма лоу кик, победом 2:1 одлуком судија Данијела Мемедовског.

Борбе су биле веома оштре о чему говори и велики број нокаута.

У забавном делу наступио је Здравко Чолић.

Кик бокс турнир у Кончареву, око шест километара источно од Јагодине, на левој обали Велике Мораве, убраја се међу најпосећеније у овом делу Европе, одржава се на отвореном, и у просеку га гледа преко 10.000 људи.

На досадашњим турнирима у Кончареву наступале су репрезентације из више земаља, а репрезентативци "Палминих тигрова" победили су 15 пута.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи