Четврти маратон на Копаонику

Крајем јула, на Копаонику ће се одржати један од наших најзначајнијих и најатрактивнијих бициклистичких маратона. Трка под називом Три стране Копаоника трајаће од 28. до 30 јула.

У питању је четврто издање маратона Три стране Копаоника, који из године у годину окупља све већи број, како професионалних, тако и рекреативних возача из читаве Европе.

Бициклисте и ове године очекују три успона на Панчићев врх, са три различите стране, а од бициклиста се очекује невероватна упорност, издржљивост, прецизност у вожњи и истрајност. У питању је једна од најзахтевнијих трка на овим просторима.

Према речима организатора такмичења, Ненада Мојсиловића из спортског удружења На све стране, ове године очекује се рекордан број такмичара, а већ сада су стигле пријаве такмичара из осам европских земаља.

Поред бициклистичког маратона, другу годину за редом биће организовано још једно интересантно такмичење. 

У питању је трчање у природи, кроз предивне пределе једне од наших најпопуларнијих планина која у овим летњим месецима свим посетиоцима нуди идеалне услове за бављење овим видом спортске активности. Према очекивањима организатора, наступиће више од 400 тркача а заинтересованих за учешће у овој трци је из дана у дан све више. 

Спортско удружење На Све Стране из године у годину, разним спортским манифестацијама на Копаонику, помера границе у организационом и такмичарском смислу. Уз рекордан број учесника ове године, спектакл једној од наших најпеших планина је загарантован.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи