Борковић жели трећи тријумф

Најбољи српски аутомобилиста Душан Борковић овог викенда наступиће на стази Ошерслебен у Немачкој, где ће возити 13. и 14. трку интернационалне ТЦР Серије. Директан пренос трка је у недељу од 13.50 на нашем Другом програму.

Уочи седмог тркачког викенда од укупно 10 колико ће возити ове сезоне у ТЦР-у, Борковић је, сада већ традиционално организовао дружење са медијима, на којем је резимиран досадашњи део сезоне.

Прошле сезоне, Борковић је на стази Ошерслебен забележио две изузетне вожње, и заузео два друга места.

После шест вожених викенда и 12 трка ове године, наш шампион је шести у генералном пласману са 82 освојена бода.

Ипак, сада ће Борковићев аутомобил Алфа Ромео Дјулијета бити потпуно другачијих перформанси у односу претходне трке.

Директан пренос трка са стазе Ошерслебен у Немачкој моћићете да пратите у недељу, 9. јула од 13 часова и 50 минута само на Другом програму РТС-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи