Милица Мандић: Још сам под снажним утиском

На аеродрому "Никола Тесла" у Београду, неколико десетина навијача пружило је подршку српским теквондисткињама које су освојиле златне медаље на светском првенству.

Прва златна медаља отишла је у руке Вање Станковић, која је у интервјуу за РТС рекла како су се утисци слегли, али да је еуфорија још увек присутна.

"Мало су се утисци слегли, али опет када видим Милицу и све ове људе, одмах ми се врати еуфорија, веома сам радосна и ја такође једва чекам да се поздравим са Милицом и поново јој честитам", рекла је Станковићева.

Милица Мандић је изјавила како још увек није свесна успеха и да је још увек под утиском.

"Мислим да се ни мало нису слегли утисци, ни након 40 сати. После четвртфиналне борбе кад сам узела медаљу, мене су савладале емоције јер је прошло доста времена од моје последње светске медаље. Прошли су тешки моменти, поготово после Рија и повреда, тако да и после четвртфиналне борбе смо се мало испразнили, али то нас није омело у даљем току такмичења. Тренер и ја смо се након финала гледали црвеним, 'крвавим' очима и нисмо веровали шта се десило", изјавила је Милица Мандић.

Селектор репрезентације Србије, који је проглашен за најбољег тренера теквонда на свету, Драган Јовић, изјавио је како му је битнији тимски него његов индивидуални успех.

"Хвала на честиткама, много ми је важнији овај тимски трофеј где смо освојили треће екипно место на планети.  Титула најбољег тренера ми импонује али индивидуалне титуле долазе и пролазе док ове тимске остају у савезу. Имамо велики потенцијал, Милица и Тијана (Богдановић) су предводнице, придружила им се и Вања, а пре неколико месеци биле су ту Нађа Савковић, Теодора Јовић и Серђа Стевић. Имамо десетак врхунских такмичарки од којих очекујемо да у наредних десетак година доносе овакве резултате. Сада нам је ишло на руку све, иако смо имали пех са Тијанином борбом, која је изгубила добијен меч, вратили смо се као трећи екипни, са два златна одличја, могло је то и боље, али да будемо скромни - и ово је сасвим довољно", изјавио је Јовић.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи