Читај ми!

Бах честитао Маљковићу: Рачунајте на нашу подршку

Први човек Међународног олимпијског комитета Томас Бах и члан МОК-а Ненад Лаловић честитали су Божидару Маљковићу на избору за председника Олимпијског комитета Србије. Бах је Маљковићу пожелео успех у будућим активностима на промоцији и развоју олимпијског спорта у Србији.

"Радујемо се наставку сарадње са Олимпијским комитетом Србије. Као и увек, можете да рачунате на нашу пуну подршку у спроводењу мисије и дневних активности у складу са вредностима и принципима којима се води Олимпијски покрет", наводи се у честитки Баха упућеној Маљковићу.

Лаловић, који је уједно и председник Светске рвачке федерације, уверен је да ће Маљковић донети бољитак у ОКС.

"Овај избор није само резултат претходног искуства у спорту, већ и због великог доприноса, уверен сам да ћемо много тога да донесеш српском спорту и спортистима", поручио је Лаловић прослављеном кошаркашком тренеру.

Маљковић је прошле недеље на Изборној скупштини ОКС изабран за председника и на тој фунцкији наследио Владу Дивца, који је био на челу ОКС претходних осам година.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи