Арон Ернандез се обесио у затвору

Некадашња звезда Њу Ингланд патриотса Арон Ернандез извршио је самоубиство у затвору.

Како су саопштиле тамошње власти, Ернандез се обесио помоћу постељине коју је везао за решетке на прозору. Блокирао је врата како га нико не би спречио. Када су чувари успели да уђу, пребачен је у локалну болницу, али лекари нису успели да му сачувају живот.

Ернандез је био велика звезда Патриотса, а осуђен је 2015. године на доживотну робију због убиства Одина Лојда.

Убиство се догодило у јуну 2013. године, а Лојд је наводно убијен јер је знао превише о пуцњави у којој је проблематични Ернандез учествовао 2012. године.

У тој пуцњави су убијене две особе, а Ернандез је пре неколико дана ослобођен оптужби за двоструко убиство. Проглашен је кривим само за нелегално поседовање оружја.

Ернандез је пре хапшења потписао уговор са "патриотама" вредан 41 милион долара, али га је клуб отпустио неколико сати након што га је полиција ухапсила.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи