"Наша игра за финале" Лиге Европа

Припремите се, од 10. априла почиње игра за финале Уефа Лиге Европа и трајаће све до 14. маја, а Френдс Арена у Стокхолму чека највеће фудбалске фанове из Србије да уживо прате завршницу овог великог такмичења.

Амстел другу годину заредом пружа јединствено искуство за све љубитеље пива и фудбала. Као поносни спонзор Лиге Европа, Амстел покреће активацију "Наша игра за финале" која најбоље учеснике води у Шведску, на финале заказано за 24. мај 2017. године.
 
Услов за учешће је куповина Амстел паковања које садржи три лименке пива, као и специјално дизајнирану чашу, поводом предстојеће финалне фазе Лиге Европе за сезону 2016/2017.

Куповину можете да остварите у било којој продавници трговинских ланаца Идеа, Рода и Меркатор широм Србије. На дну паковања налази се код који је потребно унети приликом регистрације на сајту www.amstelfinale.rs.

Након регистровања учесници би требало да покажу своје умеће у "шутирању" пенала у игрици, односно да постигну што више голова у току 90 секунди.
 
Сваке недеље током трајања активације по један учесник са највећим бројем постигнутих голова освојиће карту за велико финале, док ће осталих 20 најбоље пласираних освојити специјално дизајниране Амстел дресове. Укупно ће бити изабрано петоро добитника путовања у Шведску и биће подељено 100 дресова за најватреније Амстел навијаче.
 
Будите и ви део Амстел Премум Пилсенер игре - "Наша игра за финале!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи