Читај ми!

Стефан Крафт је светски рекордер у ски скоковима!

Стефан Крафт је поставио рекорд у ски скоковима током такмичења за Светски куп у норвешком Викерсунду. Млади Аустријанац је скочио 253,5 метара у првој рунди екипног такмичења.

Недуго пре Крафтовог лета, Норвежанин Роберт Јохансон је накратко био светски рекордер са скоком од 252 метра.

Пре такмичења у суботу када је светски рекорд оборен два пута, најдаље је скочио Норвежанин Андерс Фанемел 2015. године, који је тада убележио резултат од 251,5 метара.

Норвешки тим је освоjио такмичење са 1.572,6 поена из осам скокова. Пољска је друга, док је Крафтова Аустрија трећа са резултатом 1.456,4.

Крафт, који се сматра вундеркиндом овог спорта, имао је невероватан почетак 2017. године, пошто води у индивидуалном пласману у Светском купу, а већ је освојио две златне медаље на светском првенству.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи