Читај ми!

Доминација јуниорки на про-туру у Италији

Чланице јуниорске репрезентације Србије настављају да остварују изузетне резултате на про-туровима широм Европе. У конкуренцији парова на ИТТФ Италиан Јуниор & Цадет Опену виђено је српско финале, у коме су се нашле Изабела Лупулеску и Сабина Шурјан са једне, и Тијана Јокић и Драгана Вигњевић са друге стране стола.

Злато у конкуренцији парова освојиле су Изабела Лупулеску и Сабина Шурјан, од недавно нове сениорске првакиње Србије у тој дисциплини.

Изванредне током читавог турнира биле су и Тијана Јокић и Драгана Вигњевић, које су тек у финалу морале да пруже руку бољим ривалкама, у овом случају саиграчицама из репрезентације. Резултат је гласио: 3:1 (12:10, 6:11, 11:5, 11:7).

Претходно, у полуфиналу, српске играчице елиминисале су Чехиње, Катарину Цечову и Никиту Петровову, односно чешко-румунску комбинацију коју су чиниле Здена Бласкова и Таниа Плаиан.

Српске јуниорке су тако наставиле успешну серију из 2016. коју су сјајном игром наговестиле и у 2017. на про-тура у Чешкој, где су наше играчице блистале.

Додатни успех остварила је и Изабела, која је била бронзана појединачно. У полуфиналном сусрету није имала снаге да се на најбољи начин супротстави Танији Плаиан из Румуније, која је славила са 4:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи