Навијачи Звезде организују нову акцију давања крви

Спортско друштво Црвена звезда, Завод за трансфузију крви и удружење грађана "Делије Север" одржаће у петак акцију добровољног давања крви на стадиону "Рајко Митић".

Како се наводи у саопштењу, акција под слоганом "Црвено-бела крв" одржаће се у петак од 11 до 18 часова у медија центру на највећем српском стадиону.

Фдубалски и кошаркашки клуб Црвена звезда позвали су све спортисте, чланове и пријатеље црвено-беле породице да се прикључе акцији и дају шансу онима којима је потребна, да живот победи и да покажу да је Црвена звезда "првак, како на спортском терену, тако и у хуманости".

Акција присталица црвено-белих траје више од три године, стално помера рекорде у броју даваоца драгоцене течности и одржаће се укупно 11. пут.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи