Читај ми!

Српски стонотениски тимови у баражу за ЕП

Мушка и женска репрезентација Србије у стоном тенису играће у баражу за прву дивизију на Европском првенству, јер су у нишком Цаиру савладали Швајцарску са 3:1, односно Литванију са 3:2. Српске селекције су победама у последњем колу квалификацијама заузеле друго место, па ће мушка репрезентација играти против Русије, а женска против Хрватске у баражу за континентални шампионат.

Стонотенисери су оправдали очекивања против Швајцарске, уз два тријумфа Марка Петкова од по 3:0, славио је и Ивор Катић 3:1, док је млади Никола Стругаревић изгубио 0:3, али тај пораз није утицао на крајњи исход.

Знатно тежи задатак имале су репрезентативке Србије против Литваније, али су славиле захваљујуци Андреи Тодоровић која је била убедљива са две победе, још једну је остварила Анета Максути, уз један пораз, а изгубила је и Викторија Тружински.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи