Читај ми!

Чавић Фелпсу: Зашто тек сада причаш о допингу?

Некадашњи српски пливач Милорад Чавић јавно се обратио Американцу Мајклу Фелпсу, од кога је под сумњивим околностима изгубио у финалу Олимпијских игара у Пекингу, али не због те трке него због изјаве најтрофејнијег олимпијца у историји да треба зауставити допинг.

"Допинг је проблем и постаје све горе. Ја такође не знам шта да кажем сину, нити да ли желим да буде упола добар као ја, знајући са чиме ће се суочити сутра. Мајкл, зашто тражиш реформе сада када си се повукао, а никада пре ниси подржавао биолошки пасош. Баш прикладно. Овиме не кажем да си ти варао, јер си се доказао током каријере, али твој период опоравка је у домену научне фантастике. Сви смо ми само желели то да схватимо", написао је Чавић на Инстаграму.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи