Читај ми!

Андреа Арсовић најбољи стрелац Београда

Српска репрезентативка Андреа Арсовић проглашена је за најбољег стрелца Београда у 2016. години, саопштио је Стрељачки савез Србије.

Чланица Партизана Андреа Арсовић је европска првакиња и освајач Кристалног глобуса ваздушном пушком, а Стрељачки савез Србије ју је недавно изабрао и за најбољу такмичарку Србије у 2016. години. Њен тренер из Партизана Драган Доневић најбољи је тренер Србије и Београда у 2016. години.

У јуниорској конкуренцији најбоља је стрелкиња Палилуле Милица Бабић (Палилула), а признање за најбољи клуб припало је Црвеној звезди.

Бабић, која се налази на студијама у САД, је признање за најбољег младог стрелца Београда у прошлој години заслужила освајањем великог броја медаља на домаћим и међународним такмичењима и обарањем државних рекорда пушком.

Предводила је јуниорску репрезентацију Србије пушком до екипног злата на Европском првенству ваздушним оружјем.

У радном делу Скупштине усвојени су извештаји за прошлу годину, план и програм рада за 2017, као и предлог измене Статута Стрељачког савеза Београда, у складу са новим Законом о спорту.

Настављена је спонзорска сарадња са произвођачем оружја "Валтер", па је београдским клубовима обезбеђена набавка пушки и пиштоља по повољнијим ценама.

У финансијском извештају наводи се да је пословање Стрељачког савеза Београда у 2016. завршено позитивним салдом, приходи су већи од расхода.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи