Геј светски првак у супервелеслалому

Канадски скијаш Ерик Геј освојио је златну медаљу у супервелеслалому на Светском првенству у Санкт Морицу.

Геј је до друге златне медаље на шампионатима света у каријери дошао у времену од минут, 25 секунди и 38 стотинки.

Овај 35-годишњи Канађанин је трку завршио испред главног фаворита Норвежанина Кјетила Јансруда, који је заостајао 45 стотинки, док је бронзано одличје освојио такође Канађанин Мануел Озборн-Паради са 51 стотинком заостатка.

Четврто место са 54 стотинке заостатка заузео је Александер Амодт Килде, а на петом месту нашао се Аустријанац Винсент Крихмајр који је био 88 стотинки иза победника.

Прву десеторицу комплетирали су Француз Алексис Пинтуро, Немац Андреас Сандер, Швајцарац Карлос Јанка, Италијан Доминик Парис и још један Аустријанац Ханес Рајхелт.

На Светском првенству у швајцарском Санкт Морицу у суботу ће се одржати такмичење у спусту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи