Двојица "патриота" заобилазе Белу кућу

Играчи Њу Ингланд патриота, Мартелијус Бенет и Девин Мекорти, неће присуствовати традиционалном фотографисању са председником САД Доналдом Трампом у Белој кући.

Патриоте су у ноћи између недеље и понедељка стигле до НФЛ титуле, а тим ће ићи у Белу кућу на традиционално фотографисање са председником државе. Међутим, Бенет и Мекорти одлучили су да бојкотују сусрет са председником Доналдом Трампом.

"Са оваквим председником, који је пун снажних ставова и предрасуда, неки људи се могу осећати добродошлима у Белој кући, а неки и не", рекао је Мекорти, који се придружио тајт енду Бенету у бојкоту.

Бенет сматра да неће бити проблема са власником Патриота Робертом Крафтом, иначе великим пријатељем председника Трампа, који је велики навијач Патриота.

То није први случај да неко од шампиона у америчким спортовима бојкотује сусрет са председником.

Голман хокејашке екипе Бостона Тим Томас, одбио је сусрет са Обамом 2014. године, пошто је сматрао да "федерална власт прети правима и слободама грађана".

Центар НФЛ екипе Балтимора Мет Бирк такође није желео да дође у Белу кућу, пошто је тадашњи председник Обама подржао Закон о планирању породице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи