Каратисткиња Јована Прековић освојила злато на "Парис опену"!

Овог викенда у Призу се одржава Карате 1 Премијер лига "Парис опен" на којем су учешће узели и каратисти из Србије. Млада каратисткиња карате клуба "Књаз" из Аранђеловца Јована Прековић остварила је величанствен успех освојивши златну медаљу у категорији до 61 килограма.

У финалном мечу Јована је сигурно водила борбу и била је у сваком сегменту активнија и доминантнија у односу на своју противницу Цобан Мерве из Турске. Као резултат те иницијативе је дошао и поен Јоване Прековић који су валоризовале све судије у борилишту.

Ово је историјски успех јер никада до сада такмичар из Србије није освојио златну медаљу на Златној премиер лиги "Парис опен",.

"Јована Прековић поседује светски квалитет али то није ни изблиза њен максимум. Ми ћемо све наше мисли, планове и жеље усмерити само ка једном такмичењу, а то су Олимпијске игре у Токију 2020. године и овај резултат, али и будући резултати које ће Јована Прековић правити, биће само контролне тачке до Токија", рекла је Роксанда Атанасов, тренер Јоване Прековић и карате клуба " Књаз" из Аранђеловца.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи