Читај ми!

Џудисти Звезде и џудисткиње Славије вицешампиони Европе

Џудисти Црвене звезде и џудисткиње Славије освојили су друго место на Европском клупском првенству у Београду.

Звезда је у финалу изгубила од руске екипе Њу Стрим, али је остварила циљ јер је направила корак више у односу на Лисабон 2014. када је стигла до бронзе, док је Славија у финалу изгубила од Валенсије.

"Драго ми је да смо као српска џудо федерација направили овако велико такмичење. Обећао сам да ће наши клубови, као и њихови такмичари бити препознати и признати у Европи, што се потврдило", изјавио је председник Џудо савеза Србије Иван Тодоров.

Србија је могла и до две бронзе, али су Раковица и Кинезис из Ниша заустављени на корак од одличја.

На Европском клупском првенству у дворани "Александар Николић" учествовало је 18 тимова у мушкој и 14 у женској конкуренцији из 12 држава.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи