Читај ми!

Лига шампиона у Београду: Звезда жели нову медаљу

Џудо савез Србије и Црвена звезда домаћини су Европског клупског првенства - Лиге шампиона, престижног такмичења које ће се данас одржати у дворани "Александар Николић". Овогодишња Лига шампиона Старог континента окупља 18 мушких и 14 женских тимова.

Србију ће у мушкој конкуренцији представљати актуелни шампион Црвена звезда као и Раковица и Кинезис из Ниша, док ће у женској конкуренцији наступити шaмпиоска екипа Славије из Новог Сада, ОЏК Београд и Борац из Новог Сада.

Џудисти Црвене звезде не крију да им је жеља да надмаше резултат остварен у Холандији пре две године када су освојили бронзану медаљу.

Председник Џудо савеза Србије Иван Тодоров истиче да су се српски клубови вратили на европску сцену.

"Црвена звезда и Раковица су стални учесници Лиге шампиона, Звезда је 2014. године била трећа, а ово је прилика и да наша два женска тима учествују први пут после дугог низа година. Надам се да ћемо и у клупском џудоу направити искорак у Европи", рекао је Тодоров.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи