Читај ми!

Џудисти Звезде прославили титулу

Џудисти Црвене звезде прославили су титулу у Суперлиги Србије и најавили борбу за трофеј у Лиги шампиона Европе.

Џудисти Звезде доминирали су током читаве Суперлиге, а у финале су ушли без изгубљеног меча. У финалу су, такође убедљво, били бољи од Партизана.
"Сада се већ традиционално окупљамо како бисмо прославили успехе наших такмичара, наше Звезде. Утисци су фантастични јер је трофеј у Суперлиги круна сезоне. Уверен сам да ћемо се и после Лиге шампиона поново окупити да прославимо", рекао је капитен Бојан Дошен на прослави у Звездиним просторијама.

Председник Скупштине џудо клуба Црвена звезда Иван Бошњак казао је да је успех чекан више од 15 година.
"Титула је практично круна свега што смо радили у претходном периоду. Ово је уједно и круна сазревања нашег младог тима. Од ових момака и девојака имамо велика очекивања у наредном периоду", казао је Бошњак.
Он је честитао свим противницима са којима се Звезда борила у Суперлиги, а посебно "вечитом" ривалу Партизану.

Председник Управног одбора џудо клуба Црвена звезда Стојан Вујко рекао је да очекује да се настави оно што је рађено током године.
"Очекујемо много посетилаца, а од Звезде да настави оно што је радила целе године, да освоји титулу. Наравно сви заједно смо уз наше момке да их бодримо до трона", рекао је Вујко.

Црвена звезда ће бити домаћин Лиге шампиона, 17. децембра у београдској хали "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи