Џудисти Црвене звезде шампиони Србије

Џудисти Црвене звезде освојили су шампионску титулу, пошто су у финалу победили Партизан са 5:0.

Страхиња Бунчић је у финалу са Денисом Јуракићем добро започео меч и наговестио славље свог тима.

За џудисте Звезде ово је сјајна увертира за наредни изазов, Европско клупско првенство, чији ће бити домаћин 17. децембра.

"Честитам момцима. Сјајна генерација, у последњих неколико година најавили су сјајне резултате. То су показали одличним резултатима на међународној сцени, а сада су их потврдили и у екипној конкуренцији. Желим им много среће и очекујем висок пласман на Европском екипном првенству у Београду, чији је Црвена звезда домаћин", рекао је председник Управног одбора Спортског друштва Црвена звезда Иван Тодоров.

Он је честитао управи клуба и спонзорима на резултату и рекао да је то плод рада и улагања у последњих 15 година.

Џудисти Црвене звезде нису поражени током читаве Суперлиге Србије.

"Црвена звезда је супериорна ове године без иједног пораза. Освојили смо све. У финалу Суперлиге смо имали и посластицу да смо освојили титулу у 'вечитом' дербију. Честитам мојим џудистима на напорном раду. Надам се да ћемо наставити низ и у Лиги шампиона", рекао је председник џудо клуба Црвена звезда Стојан Вујко.

Звезда је освојила прво место у Суперлиги, Партизан друго, а треће место заузели су Раковица и ОЏК Београд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи