Читај ми!

Сенатор Пакјао се вратио титулом

Након кратког боравка у пензији, која то заправо није ни била, Мани Пакјао освојио је титулу у велтер категорији. У свом повратничком наступу Филипинац је победио Џесија Варгаса једногласном одлуком судија после 12 рунди борбе у Лас Вегасу.

Био је то солидан, али никако спектакуларан меч у којем је Пакјао, иначе сенатор на Филипинима, показао да је и у својој 38. години живота бржи од већине млађих супарника.

У прве три рунде Пакјао је доминирао, чак и срушио противника, али се овај до половине меча вратио у живот с неколико добрих удараца који су прошли кроз Пакјаов гард. Ипак, након седме рунде Пакјао је 10 година млађег колегу прочитао до краја и остатак борбе сигурно држао под својом контролом, мрвећи Варгаса брзим кретањем и честим променама напада.

Успркос уверљивој победи, јасно је да је Пакјаов убилачки инстинкт ипак на знатно нижем нивоу од оног из краја 2000-их година, када је и заблежио своју задњу победу нокаутом. За Варгаса је то било довољно, али за Теренса Крафорда, који би могао бити његов следећи противник, мало теже.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи