Читај ми!

Кабси освојили титулу после 108 година

Бејзбол тим Чикаго освојио је прошле ноћи титулу у америчкој бејзбол лиги (МЛБ) пошто је у одлучујућој, седмој утакмици Светске серије победио Кливленд са 8:7. Кабси су том победом стигли до прве титуле још од 1908. године чиме су прекинули најдужи пост између два трофеја у америчком професионалном спорту. Њима је ово трећа титула у историји, а претходне су освојили 1907. и 1908. године.

Чикаго је до шампионске титуле дошао после преокрета пошто је у финалној серији губио са 1:3, а постао је и први тим који је освојио титулу победама у шестој и седмој утакмици још од Питсбурга 1979.

На другој страни, Кливленд је покушао да освоји прву титулу од 1948. године, али није успео пошто је изгубио последње две утакмице на свом терену.

Седма утакмица финалне серије била је веома узбудљива. Кабси су повели са 5:1, али је Кливленд успео да изједначи на 6:6. Потом је уследио прекид од око 20 минута због кише наког чега је Бен Зобриста постигао одлучујући поен, да би победу Кабса потврдио Мигел Монтеро.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи