Арсовићева и Микец четврти на свету

Српски репрезентативци у стрељаштву Андреа Арсовић и Дамир Микец заузимају четврта места у својим дисциплинама на светским ранг-листама за новембар, саопштио је Стрељачки савез Србије.

Победа на завршном турниру Светског купа, одржаном почетком октобра у Болоњи, Андреи Арсовић је донела скок са 10. на четврто место листе за ваздушну пушку.

Микец је у Болоњи освојио злато ваздушним пиштољем, уз нови европски рекорд финала (202,9), па се са 15. места попео на четврто.

Финалисткиња Олимпијских игара у Рију ваздушним пиштољем, Бобана Величковић, задржала је пето место на листи.

Међу десет најбољих су и Стеван Плетикосић, који је на седмом месту листе за малокалибарску пушку из лежећег става, и Миленко Себић, који заузима девето место у конкуренцији стрелаца малокалибарском пушком из тростава.

Близу пласмана у десет најбољих су Зорана Аруновић (11. на листи за ваздушни пиштољ) и Димитрије Гргић (13. на листи за ваздушни пиштољ).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи