Читај ми!

Брејди, Гарополо, Брисет - лоши дани за квотербекове у Бостону

И трећи квотербек Њу Ингланд Патриотса, Џејкоби Брисет се повредио, јавио је Бостон глоуб. Брисет је делимично покидао лигаменте да палцу десне руке. Претходно, Патси су због суспензије остали без супоерстара Тома Брејдија, затим се повредила његова замена Џими Гарополо.

Брисет, чије су шансе да се појави на терену Џилет стадиона у Бостону, биле мизерне, сасвим је солидно одиграо меч против Хјустона, који је његов тим добио 27:0, а цео меч је, како пишу амерички медији, играо повређен.

То је накратко ухватила и телевизијска камера, али повреди младог играча нико није придавао претерано велики значаај, јер је екипа Била Беличика, претходно остала без великом Тома Брејдија и његове замене Џимија Гарополоа.

Већ је Брејдијева повреда у великој мери узнемирила навијаче Патриотса, али је Гарополо одиграо сјајно и донео две победе Њу ингранду на старту првенства НФЛ лиге, пре него што је повредио раме.

Ствари су сада постале забрињавајуће, али је и трећа опција Патриотса Џејкоби Брисет одиграо јако солидно против Тексанса, па је екипа из Бостона на отварању сезоне остварила све три победе.

Следећу утакмицу Патриотси играју 2. октобра против Бафало Билса и још увек није јасно ко ће предводити напад у том мечу.

Том Брејдију је остала још једна утакмица до истека суспензије.

Уколико Гарополо и Брисет не буду спремни, остаје им четврта опција - рисивер Џулијан Еделман.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи