Хокејаши Београда у Звечанској: Чврсти момци меког срца

Играчи Хокејашког клуба Београд посетили су Дом за децу и младе "Јован Јовановић Змај" и штићеницима Дома даровали играчке сакупљене на првом мечу МОЛ лиге против Чиксереде. Малишане је обрадовао комплетан тим Хокејашког клуба Београд, који је провео неко време са њима делећи играчке и причајући им о "најбржој колективној игри".

Играчи ХК Београд су са собом понели и опрему како би што боље приближили тај спорт деци из Дома, а најодважнији малишани су обећали да ће доћи на један од тренинга Хокејашког клуба Београд како би се на клизаљкама опробали против најбољих хокејаша у Србији.

Капитен екипе Димитрије Филиповић рекао је да је посета Дому била изузетно емотивна за њега и његове саиграче.

"Увек је леп осећај увеселити малишане којима је тако мало потребно да свет гледају другим очима. Надамо се да ће овај наш гест подстаћи и остале да им се сви заједно посветимо мало више и да им развијемо не само љубав ка хокеју већ и према самом спорту, а потом и према животу. Сигурни смо да ће ови малишани сада бити више мотивисани да изађу на лед и да можда једног дана и они заиграју за Београд."

Његов заменик Немања Вучуревић истакао је да је велико задовољство учинити леп гест за оне којима је љубав најпотребнија.

"Сигурно ћемо наставити са разним хуманитарним акцијама попут ове јер је било јако лепо увеселити децу, што нам даје додатни мотив да се и даље бавимо таквим акцијама. Ова посета нас је свакако инспирисала и да будемо још бољи на терену, а поготово када и они буду на трибинама."

Прикупљене играчке су подељене и осталим домовима који су у надлежности Центра за заштиту деце и одојчади из Звечанске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи