Читај ми!

Брук мора на операцију очне дупље

Британски боксер Кел Брук биће подвргнут операцији очне дупље после повреде коју је задобио у поразу од Казахстанца Генадија Головкина, пренели су британски медији. Како је пренео Би-Би-Си Бруков промотер Еди Херн рекао је да ће операција бити обављена у понедељак у Шефилду.

Светски шампион средње категорије Головкин победио је синоћ у пет рунди изазивача Брука, чији је тренер бацио пешкир и прекинуо борбу у Лондону.

Бруку је повређено десно око током друге рунде, у наставку меча није могао јасно да види, па је борба прекинута.

Брук је прескочио две тежинске категорије како би могао да боксује против Головкина. То је био његов први пораз у 37 борби.

Херн је похвалио Брука што је прихватио изазов против непораженог Головкина, који има 33 нокаута у 36 борби, укључујући и 23 узастопна.

"Навијачи увек желе да виде борце који боксују против најбољих, а Брук је то урадио. Кел је од велтер верзије прешао у средњу. Желео је велике мечеве, а ово је био ђаволски добар меч. Мислим да Кел заслужује велико поштовање", рекао је Херн.

Он је додао да је Бруков тренер Доминик Ингл донео "апсолутно исправну одлуку" када је прекинуо меч, а са тим се сложио и боксер.

"То је била права одлука а ја могу да боксујем и другог дана. То је могло да се заврши заиста лоше", рекао је Брук.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи