Хокеј: На реду је Брашов

Само 24 сата после тешке утакмице са Чиксередом хокејаше Београда очекује нови изазов. Противник је екипа Брашова. Сусрет почиње у 17.30h у Леденој дворани Пионир.

Екипа ХК Београда одиграла је јуче прву такмичарску утакмицу у својој историји против румунске Чиксереде, која је завршена победном гостију 3:4. У изједначеној утакмици пуној драматичних обрта "плаво бели" су поклекли 15 секунди пре краја меча и бодове препустили гостујућој екипи.

Данас Београђане очекује ново искушење. Противник долази из румуског града Брашова. У питању је екипа која је носилац шампионске титуле те земље у сезони 2013/2014. Исте године били су и финалисти плеј-оф-а МОЛ лиге. У својим витринама имају и два пехара освајача купа Румуније.

Као и већина екипа МОЛ лиге, гости из Румуније долазе појачани бројним интернационалцима.

Пре свих треба истаћи два одлична украјинска хокејаша. У питању су Јевгениј Јемаљаненко и Гиенис Заблудовскиј. Обојица имају богато искуство играња у веома јаким европским лигама - шампионатима Украјине, Белорусије, Казахстана. Јемаљаненко има и 2 титуле шампиона Украјине.

Одред легионара допуњен је још двојицом Словака (Филип Ричард и Томаш Клемпа) као и двојицом канадских хокејаша (Јан МекДоналд и Рори Равлик). На голу ће стајати одлични словачки голман Патрик Полц.

Утакмица у Дворани зимских спортова Пионир почиње у 17.30h. Цена улазнице је 250 динара. Цена сезонске карте је 3.000 динара а пакет од две сезонске карте износи 5.000 динара.

Специјални гости хокејаша Београда биће деца из Звечанске улице, којима ће свечано уручити плишане играчке које је публика донирала претходне вечери.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи