Читај ми!

Хукић: Спреман сам за одбрану титуле

Професионални првак света у боксу Муамер Хукић изјавио је да је спреман за борбу против Британца Овила Мекензија, у којој ће бранити шампионски појас у верзији ИБО.

"Моје припреме теку онако како сам и планирао, готово да се може рећи да је је све оптимално. Имам само један проблем, тешко ми је да нађем идеалног спаринг партнера", навео је Хукић.

Овај 31-годишњи Новопазарац ће 24. септембра у Франкфурту у мечу са Мекензијем бранити титулу у крузер категорији (до 90,719 килограма), коју је освојио крајам фебруара победом над Олом Афолабијем.

"Очекује ме жесток и искусан противник. Британац је прошле године прилично намучио Виктора Емилија Рамиреза у дуелу за ИБФ трон, на крају су судије бодовале нерешено", подсетио је Хукић.

Он је рекао да прижељкује тријумф нокаутом, али истиче да ће бити максимално спреман за свих 12 рунди.

"Верујем у себе, у рингу никада не калкулишем и желим једино победу. Увек се спремам за беспоштедну борбу, али више волим да посао завршим брзо и ефектно", казао је Хукић.

Муамер Хукић је у каријери имао 43 меча, а остварио је 39 победа (27 нокаутом), нерешен исход и три пораза. С друге стране, пет година Старији Мекензи у ринг је улазио 38 пута и има 25 победа (13 нокаутом), нерешен исход и 12 изгубљених борби.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи