Нишки кик-боксери покупили медаље на светском јуниорском првенству

Репрезентативци Србије из Кик-бокс клуба Ниш направили су велики успех на светском јуниорском првенству у Даблину, освојивши три медаље - једну златну и две сребрне.

Никола Лазаревић је победом над ривалом из Пољске освојио златну медаљу и тако наставио шампионски пут - вишеструки шампион Србије, шампион Балкана, постао је и светски шампион.

Никола је тријумфовао у категорији до 57 килограма, а у полуфиналу је био бољи од грчког такмичара.

Стефан Пауновић је у категорији до 75 килограма освојио сребрну медаљу, а исто је учинио и Данило Раткић у категорији до 67 килограма.

Србију је на најјачем јуниорском такмичењу у години (27. август - 3. септембар) представљало десет такмичара, који су освојили девет медаља - три златне, четири сребрне и две бронзане. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи