Удовичић поручио учесницима Европских универзитетских игара: Ви сви сте интелектуална снага и будућност Србије

Министар омладине и спорта Вања Удовичић организовао је пријем за освајаче 26 медаља на 3. Европским универзитетским играма, које су одржане у Загребу и Ријеци. Он је истакао да су ове медаље показатељ тога колико је универзитетски спорт у Србији напредовао и колики су наши спортисти направили искорак, имајући у виду да смо на прошлим играма освојили три, а сада 26 медаља.

"Ви сви кроз своје резултате представљате нашу спортску елиту али оно што је много важније, представљате интелектуалну снагу и будућност Србије и због тога ми је неизмерно задовољство што сте данас овде, у вашој кући", поручио је Удовичић.

Он је додао и да су сви освајачи медаља највећи подстрек и порука за све спортисте да морају да се усавршавају и да брину о својој будућности.

Одбојкашица Сара Сакраџија освојила на Европским универзитетским играма са својим тимом бронзану медаљу. Она је Удовичићу поклонила једну медаљу у име свих учесника.

"У име свих студената се захваљујем министру и професору Јаснићу, који су били уз нас и бодрили нас и подржавали", поручила је Сакраџија.

Председник Универзитетског спортског савеза Србије захвалио се Министарству омладине и спорта на подршци и помоћи и министру Удовичићу, који је посетио студенте у Загребу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи