Ивана Максимовић: Ово је велика част за мене!

Српска репрезентативка у стрељаштву Ивана Анђушић Максимовић рекла је да јој је велика част што ће носити заставу на отварању Олимпијских игара у Рио де Жанеиру, као и да је тако остварила свој велики сан.

"Јако сам срећна. Ово је велика част за мене, што ћу стајати раме уз раме са врхунским спортистима из наше земље. Јако сам захвална и Олимпијском комитету Србије што ми је указао поверење. Поред освајања олимпијске медаље, ово ми је био сан и надам се да ће ми донети срећу", рекла је Анђушић Максимовић агенцији Бета.

Она је на Играма у Лондону освојила сребрну медаљу у троставу, а рекла је да у Рију има такође велике амбиције.

"На Олимпијске игре се иде са само једним циљем, а то је борба за освајање медаље. Мислим да имам право да очекујем исти, ако не и бољи резултат у Рију", рекла је Анђушић Максимовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи