Ивана Максимовић носи заставу Србије на отварању ОИ у Рију!

Ивана Анђушић Максимовић носиће заставу Србије на свечаној церемонији отварања Oлимпијских игара у Рију, објавио је Олимпијски комитет Србије.

Како се наводи, одлука је донета на седници Извршног одбора Олимпијског комитета Србије, а на предлог Спортске комисије ОКС. 

Ивана, репрезентативка Србије у стрељаштву, на прошлим Играма освојила је сребрну медаљу, а то је била јубиларна 100. медаља за нашу земљу.

Поред олимпијског сребра, Ивана је у досадашњој каријери освојила злато (2015. године) и две бронзе (2013. и 2014.) на Европским првенствима, екипну бронзу 2010. на СП у Минхену, као и одличја на Медитеранским играма и Универзијади.

На Играма одржаним у Лондону 2012. године српску олимпијску заставу носио је најбољи тенисер планете, Новак Ђоковић.

Олимпијске игре у Рију биће одржане од 5. до 21. августа.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи