Читај ми!

Бобани Величковић за један круг измакло финале у Бакуу

Репрезентативка Србије у стрељаштву Бобана Величковић није успела да се пласира у финале у гађању ваздушним пиштољем првог дана такмичења на Светском купу у Бакуу.

Она је заузела девето место са 382 круга, а без финала је остала за само један круг, саопштио је Стрељачки савез Србије.

У истој дисциплини Зорана Аруновић је заузела 24, а Јасна Шекарић 46. позицију.

Аруновићева је дуго била у конкуренцији за финале, али добар просек је покварила у четвртој серији квалификација, која ју је удаљила од пласмана међу осам најбољих. Погодила је укупно 379 кругова.

Данас су се такмичили и мушкарци ваздушном пушком, а од српских стрелаца највише је показао Милутин Стефановић, који је заузео 32. место. Миленко Себић се пласирао на 36, а Стеван Плетикосић на 38. позицију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи