Стјепановић: Ивана Шпановић да носи заставу Србије

Српски пливач Велимир Стјепановић рекао је да би национална рекордерка у скоку у даљ Ивана Шпановић требало да носи заставу Србије на отварању Олимпијских игара у Рио де Жанеиру.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да неће прихватити да поново носи заставу Србије на отварању Игара у Рију.

"Не знам како се сада бира, али уколико будем изабран од стране јавности, нећу то прихватити, могу то већ сада да кажем. Већ сам имао ту част у Лондону, сматрам да је коректно да је неко други ове године осети. То је мој став. Не могу никога да предложим, јер онда нећу бити фер према другим спортистима. Имамо доста спортиста који то заслужују, у тимским и у појединачним спортовима. Пружићу подршку ко год буде изабран", рекао је Ђоковић.

Стјепановић је на свом Твитер налогу написао да је Ђоковић овим гестом још једном показао колико је велики.

Многи медији су управо Стјепановића видели као барјактара.

"Хвала медијима што су ме узели у обзир. Ипак, колико год да би ми та улога пријала, мислим да је други заслужују пре мене", написао је Стјепановић.

Најбољи српски пливач има свог фаворита за ту улогу.

"Конкретно, Ивана Шпановић као врхунски светски спортиста! Без обзира на то ко ће да понесе заставу, Србија ће бити као један, као тим", додао је Стјепановић.

Олимпијске игре у Рио де Жанеиру одржаће се од 5. до 21. августа.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи